De perfecte hangmat voor je tuin interieur

by Tom Cosyns - Seobureau

Stel je voor: heerlijk genieten van rust en ontspanning in je eigen interieur tuin. Wie verlangt daar niet naar? Hangmatten zijn het ultieme symbool hiervoor. Al eeuwenlang ontspannen mensen op een comfortabel stuk stof, en nu zien we ze steeds vaker verschijnen in onze achtertuinen. Een hangmat mag dan ook absoluut niet ontbreken in jouw tuin. Het kan soms wel een uitdaging zijn om de ideale plek te vinden om de hangmat op te hangen, maar met een hangmatstandaard is dit probleem opgelost. Een hangmat met staanders biedt de perfecte mix van uitstraling en comfort, waardoor je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Ideaal om een dutje te doen in de zon of rustig een boek te lezen en tot rust te komen.

Pas je hangmat aan je tuininterieur aan

Een hangmat neemt weinig ruimte in beslag. Dankzij de standaard kun je de hangmat flexibel inrichten. De ene persoon geniet graag van de hangmat in de zon, terwijl de ander liever ontspant in de schaduw van een boom. Dankzij de flexibiliteit van de hangmatstandaard kun je ook spelen met de inrichting van je tuininterieur. Als je iemand bent die graag af en toe het interieur verandert, is dit eenvoudig te doen met deze hangmat. Plaats hem onder de overkapping, midden in de tuin of maak er een gezellig hoekje van met een bijzettafel. Hangmatten zijn licht van gewicht en gemakkelijk verplaatsbaar.

Kleuren en standaards

Hangmatten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Of je nu kiest voor een felle kleur om een tropisch gevoel in je tuin te creëren, een natuurlijke kleur om op te gaan in de kleuren van de natuur, of juist zachte kleuren om een oase van rust te creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Misschien wil je zelfs een roze hangmat, gewoon omdat je van de kleur roze houdt. Alles is mogelijk. Ook zijn er verschillende opties beschikbaar als het gaat om standaard. De metalen standaard geeft een meer moderne uitstraling, terwijl de houten standaard zich beter mengt met de natuur en een bohemien stijl uitstraalt. Wat je wensen ook zijn en hoe je wilt dat de hangmat aansluit op je tuininterieur, er is altijd een hangmat die perfect past bij jouw stijl.

 

You may also like